Cine suntem

Shadows-of-War-2011-02-06-at-4.53.54-PM

Suntem un grup de tineri patrioţi dornici să facă ceva pentru ţara în care s-au născut. Provenim din medii diferite, avem vârste diferite şi chiar idei diferite, dar simţim la fel şi suntem deranjaţi de propaganda pro-rusă şi pro-separatistă care se desfăşoară pe teritoriul României. În egală măsură suntem deranjaţi de asocierea tot mai deasă a iubirii de ţară cu naţionalismul exacerbat şi cu fanatismul religios.

Dorim ca în acest amalgam de voci străine să facem auzită vocea patriei noastre româneşti. Reprezentăm o reacţiune faţă de rusofilia care şi-a făcut lăcaş în ţara noastră până acum. În occident vedem un aliat, iar în răsărit un duşman. Suntem acei oameni care în viaţa de zi cu zi au diferite ocupaţii, pasiuni şi interese, dar care sunt pregătiţi să-şi slujească ţara când este nevoie. Umbre printre oameni.

 

Advertisements

4 thoughts on “Cine suntem

  1. Putoiule, delirezi deja: de cand te consideri mai multe persoane intr-una? Lasa jocurile si labareala ca te cuprinde paranoia! Pune mana pe niste carti serioase!

    1. Esti un dobitoc, ar fi trebuit sa apreciezi acest blog nu sa dai cu piatra, dar este scuzabila atitudinea ta daca esti unguri ori ai fost fatat in gara!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s