FORȚA CIVICĂ susține orice moțiune de cenzură împotriva actualului guvern

Parlamentarii FORȚA CIVICĂ vor vota orice moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta. FORȚA CIVICĂ amintește că PNL, partid complice la instabilitatea politică și economică în care se află astăzi România, a refuzat să susțină o măsură asemănătoare luna trecută.

“Dacă PNL dorește să-și asume această moțiune, le pun în vedere faptul că aceasta trebuie să conțină câteva puncte esențiale. Începând de la nevoia scăderii impozitelor, reducerii TVA și CAS, puncte promise în programul USL în campania din 2012, continuând cu obligația de a reduce cheltuielile enorme ale guvernului cu salariile, bunurile, serviciile și subvențiile, și încheiând cu problema absorbției slabe a fondurilor europene”, a transmis Mihai-Răzvan Ungureanu, Președintele FORȚA CIVICĂ.

Mihai-Răzvan Ungureanu atenționează asupra riscului de a pierde banii europeni în lipsa unor proiecte bune de atragere a fondurilor UE: “Suntem în luna mai, iar guvernul nu a putut transmite Bruxelles-ului planuri fezabile pentru atragerea fondurilor puse la dispozitie României în perioada 2014-2020. Trece timpul și pierdem bani. Ne-am săturat de lipsa crasă de interes cu care guvernul PSD a ales să trateze subiectul fondurilor europene, și asta în condițiile în care România contribuie la rândul ei la bugetul UE.”

Din cauza atacurilor constante la adresa justiției, reamintește Președintele FORȚA CIVICĂ, riscam un al raport MCV negativ: “Ponta nu conștientizează cât rău face țării noastre. MCV va continua în România atât timp cât Comisia primește semnale negative din țara noastră. Ponta se face vinovat pentru al treilea raport MCV negativ de când a preluat puterea.”

FORȚA CIVICĂ condamnă totodată amânarea rezolvării problemei restituirii proprietăților. Legea asumată de Guvern în 2013 a suferit deja modificări, insa problemele semnalate de foștii proprietari raman fara solutie.

SURSĂ:  www.forta-civica.ro

Comentariu Vocea Patriei:

Susținem inițiativa dlui. Mihai Răzvan Ungureanu, considerând moțiunea de cenzură un factor redutabil în lupta cu cel mai corupt guvern din istoria României.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s