Mesajul SUA pentru liderii politici : Rusia a luat Crimeea fara un foc de arma dupa ce a folosit coruptia pentru a achizitiona vectori media si vectori politici. Acest pericol pandeste inclusiv Romania

Intr-un interviu acordat Hotnews.ro, Mihai Razvan Ungureanu a vorbit despre avertismentul pe care liderii politici romani l-au primit la intalnirea cu ajunctul Victoriei Nuland, diplomatul american Hoyt Yee.

“Rusia a luat Crimeea fara un foc de arma dupa ce a folosit arma coruptiei pentru a achizitiona vectori media si vectori politici. Acest pericol pandeste toate statele Europei Centrale si Rasaritene, inclusiv Romania”, a fost mesajul diplomatului american, care a adaugat ca e nevoie ca Romania sa faca mai mult lobby pe langa congressmenii americani pentru ridicarea vizelor.

Intalnirea dintre diplomatul american Hoyt Yee si liderii partidelor a avut loc, marti, la Ambasada Statelor Unite. Victor Ponta a declinat invitatia si a desemnat-o pe Corina Cretu sa participe la intalnire in numele PSD.

De pe nasul.tv

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s