Pactul pentru Basarabia – ALEGERI EUROPARLAMENTARE – 25 MAI 2014

300x2501 Propunem tuturor candidaţilor să semneze şi să îşi asume public PACTUL PENTRU BASARABIA, un set de măsuri concrete în direcția reunirii cu Republica Moldova. Asumarea este publică, ceea ce înseamnă că semnatarii oferă o garanție a efortului depus în viitor în acest sens, nu un simplu artificiu electoral menit să extindă numărul votanților.

De pe pactbasarabia.ro

Comentariu Vocea Patriei :

Susţinem această iniţiativă pe care o considerăm mai mult decât bine venită cu ocazia acestei campanii electorale.

Deşi susţinerea pentru unirea Basarabiei cu patria mamă, România, nu poate fi singurul criteriu în alegerea unui partid sau a unui om politic, el este totuşi un criteriu important de care trebuie să ţinem cont.

Suntem de părere că viitorii europarlamentari trebuie să reprezinte în cadrul PE interesele naţionale, geopolitice şi geostratice ale statului român. Unul din aceste interese, dacă nu chiar interesul suprem şi obiectivul de generaţie, este unirea Basarabiei cu România.

Vă îndemnăm ca la alegerile europarlamentare să ţineţi cont de acest criteriu, cât şi de valorile europene ale candidaţilor la PE. Avem nevoie de oameni patrioţi şi adepţi ai valorilor europene, cu un cv politic impecabil.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s