Traian Basescu cu ocazia eliminarii vizelor pentru cetatenii moldoveni | Din pacate, aceasta apropiere a Republicii Moldova de UE se petrece pe fundalul violentelor si presiunilor politice facute de Rusia

Presedintele Traian Basescu a declarat cu ocazia eliminarii vizelor pentru cetatenii moldoveni, aceasta apropiere a Republicii Moldova de Uniunea Europeana se petrece pe fundalul violentelor si presiunilor politice facute de Rusia asupra unor tari independente si suverane, Ucraina si Repepublica Moldova.

“Din pacate, aceasta apropiere a Republicii Moldova de Uniunea Europeana se petrece pe fundalul violentelor si presiunilor politice facute de Rusia asupra unor tari independente si suverane, Ucraina si Repepublica Moldova, ai caror cetateni si-au exprimat clar optiunea de a se racorda la spatiul de civilizatie politica occidentala.”

Acesta a mai declarat ca “asistam la apropierea dintre NATO si UE in fata unei primejdii comune, Rusia. Europenii realizeaza acum importanta vitala a solidaritatii si a unei actiuni politice comune, pragmatice, care sa puna capat presiunilor rusesti”.

Pe de alta parte, asistam la apropierea dintre NATO si UE in fata unei primejdii comune, Rusia. Europenii realizeaza acum importanta vitala a solidaritatii si a unei actiuni politice comune, pragmatice, care sa puna capat presiunilor rusesti”, se arata in mesajul presedintelui cu ocazia eliminarii vizelor pentru cetatenii moldoveni.

De pe nasul.tv
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s