Activist online

În două luni de la apariţie blog-ul Vocea Patriei a reuşit să iasă destul de bine în evidenţă ca un blog patriotic, democratic şi pro-european. Ceva destul de rar pe blogosfera românească unde mesajul ignorant de ură, xenofobie, fanatism religios şi anti-democraţie prosperă bazându-se pe un fals ”naţionalism” de tip retrograd.

Evoluţia noastră a fost posibilă datorită cititorilor fideli ai blog-ului şi celor care ne-au susţinut de la bun început cu încurajări şi idei pentru blog. De aceea vrem să oferim o şansă mai mare cititorilor noştri de a se implica în activitate blog-ului printr-un nou proiect şi anume ”Activist online”.

Trimiţând articole, editoriale sau ştiri relevante pentru blog-ul nostru la adresa voceapatriei@gmail.com puteţi să vă implicaţi direct în apariţia materialelor de pe blog şi transmiterea publicului larg a unor informaţii pe care le consderaţi importante sau chiar a propriilor idei prin editoriale.

Concomitent vă rugăm să distribuiţi pe facebook orice articol care vă este pe plac. Promovarea blog-ului este un pas important în promovare ideilor cu care ne identificăm : patriotism, spirit civic, unionism, democraţie şi libertate. Idei pe care le promovăm ducând o luptă amplă împotriva promotorilor ignoranţei şi a urii.

Fiecare să ţină minte că vocea lui contează. Fiecare avem şansa de a ne exprima ideile şi de a ajuta într-un fel la promovarea unui ideal comun : patria. Să nu risipim această şansă ci, din contră, să o fructificăm din plin cu gândul la valorile noastre perene lăsate de la strămoşii noştri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s