Da’ tu, fa, poporule, cat ii mai rabzi?

Ca a zis premierul Romaniei “fa” sau “ma”, ma doare-n pix.

  • Dar ca a furat alaltaieri, de Paste, 5 milioane de euroi dintr-un condei, sub pretextul unor false autobuze ecologice pentru primaria Ploiesti, asta ma intereseaza. Ca din buzunarul meu fura !
  • Ca s-a ascuns in buncarul Ministerului Apararii de frica DNA-ului, sau a rusilor, sau a lui Basescu, sau a lu’ mama ma-sii, asta ma intereseaza. Ca pe banii mei s-a ascuns!
  • Si ca e purtat pe brate de pompieri, ca un impotent paralizat, prin apa de 10 centimetri, ca “vreau sa vad si eu, mami, inundatia…da’ sa nu ma ud la cur”, asta iar ma intereseaza. Ca pompierii aia, tot de mine sunt platiti!

Cam asa gandeste orice popor normal la cap. Nu se hlizeste ca idiotul: ia uite, bai, cum vorbeste premierul Romaniei, cu “fa”. Ci il ia de guler pe premierul ala si-i urla-n obraz:

UNDE SUNT BANII NOSTRI…nenorocitule si javra comunista?

Asa ar face englezii. Asa ar face germanii. Asa ar face francezii si americanii (de fapt, au si facut). Pana si bulgarii si ucrainienii s-a rasculat contra mafiotilor care ii conduc – si unii chiar au platit cu viata.

In Romania, sa fim seriosi: nu e nici un pericol.

Nimeni n-o sa apere guvernul corupt al lui Victor Ponta. PSD-ul e deja cu cacatul trecut de buze! Toti au dosare penale, toti tremura in clipa asta de frica.

  • Jandarmeria si Armata sunt acum clar la ordinele NATO, care s-a pus cu catusele pe ei. Pe toti! Si liberali, si psd-isti, si pdl-isti, si basisti. Pentru ca toti sunt hoti (si asta stie toata Europa).
  • Victoria Nuland, vocea Americii, a zis-o pe fata, asta toamna: poporul roman ar trebui sa iasa in strada.
  • Uniunea Europeana ne sprijina 100%. Angela Merkel abia asteapta sa-i vada prin puscarii, mama lor de golani.

Nu au absolut nici un aliat! N-o sa-l scape pe Victoras nici buncarul lu’ tata-mare. Pur si simplu, in caz de manifestatii de strada, o sa fie cules de ciuf, chiar de garda care il pazeste. Si trimis direct la Jilava! N-o sa fie ca-n Ucraina, n-o sa fie cu bataie: ci foarte rapid si civilizat.

Totul e pregatit. Romania are ACUM sansa reala sa scape de sistemul mafiot, de care se tot plange de 25 de ani…in maxim 25 de zile! Un singur fleac lipseste, in toata ciorba asta.

Coaiele poporului roman.

De  – capitalismpepaine.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s