Solidaritate cu Poliţia Română

Un ofiţer de poliţie din Timişoara a ajuns la spital în stare foarte gravă după ce a fost atacat de către un cetăţean român de etnie ţigănească.

În momentul de faţă poliţistul se află în stare foarte gravă, iar atacatorul cu pricina este cercetat în stare de libertate pentru tentativă de omor deosebit de grav.

Ne simţim indignaţi că un om al legii care, prin natura meseriei sale, îşi riscă viaţa în fiecare zi ajunge să fie atacat de către un nimeni. Mai rău, ne simţim indignaţi că un astfel de nimeni este cercetat în stare de libertate deşi este clar că reprezintă un pericol social.

Bănuim că mita şi corupţia şi-au spus din nou cuvântul în justiţia din România şi astfel cei care ar trebui să stea după gratii sunt anchetaţi în libertate. Această stare de fapt trebuie să se schimbe, iar justiţia trebuie să-şi manifeste forţa.

Cerem dreptate pentru poliţistul atacat. Cerem ca vinovatul să fie arestat preventiv şi, având în vedere infracţiunea evidentă, să primească o pedeapsă corespunzătoare şi exemplară.

Redacţia Vocea Patriei

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s