In cate secunde isi va trada Victor Ponta tara rusilor?

Ma amuza infinit romanii care zic: la ce bun sa lupt cu rusii? Sa ma risc eu pentru Ponta?

Nu amice, stai linistit: ca Ponta o sa fie primul care o sa-i aplaude pe rusi si o sa-i primeasca cu flori. Asa ca nu pentru el lupti. Ci pentru viata ta si familia ta! Dar esti prea cretin sa-ti dai seama de asta. In mintea ta, Ponta e cica “obligat” sa tina cu Romania ca, vezi Doamne, e premier…

Cat de prost poti sa fii, sa nu-ti dai seama ca hoti ca Ponta, Iliescu, Voiculescu (toate partidele, de fapt) abia asteapta sa sara in alta barca, inainte sa zici tu “miau!”

Cumplit de prost!

Daca vin rusii, politrucii care te fura azi, maine or sa te omoare.

De ce? pentru ca nu i-ai omorat tu la timp. Pentru ca ai fost pasnic. Non-violent. Pe scurt – imbecil.

Politicienii romani trebuiau spanzurati de multa vreme – de 20 de ani. Si nu doar un partid: ci toate. Acum, or sa va spanzure ei pe voi. Si nu pe internet. Nu pe Facebook. Nu cu comentarii pe forumuri, ci cu franghii d-alea adevarate.

Uite cum s-au purtat partizanii lui Putin (pro-Rusia) cu un manifestant ucrainean, la Kiev (Ianukovici era inca la putere).

Cu tine cum crezi c-or sa se poarte? Ti-ai cumparat apartament in Romania? Te pomenesti ca ai muncit din greu in strainatate si ti-ai facut si vreo casa, noua si frumoasa? Cu acoperis de tigla Bramac? HAHAHAHA….

Va amintiti de crimele din 1950?

Pai securistii aia care au torturat si omorat milioane de romani, in numele lui Stalin, ce credeti ca erau? Martieni? I-a teleportat cineva in Romania? I-au adus rusii? Nici vorba! Erau romani d-ai vostri, micutilor. Ion, Gheorghe, Maria. Care pur si simplu au prins ocazia sa intre in “Secu” si sa-si schimbe viata, smulgand unghiile si dintii nemernicilor de chiaburi si patroni.

Sistemul comunist a fost un sistem mafiot si corupt inca de la nastere – si asa a ramas pana in ziua de azi!

Iar Rusia e un stat mafiot: asa ca e normal ca toti mafiotii romani sa-l primeasca cu bratele deschise. Mai ales ca Uniunea Europeana a pus DNA-ul pe ei si a inceput sa-i bage in puscarie. Mai bine cu Vladimir Vladimirovici Putin, ca el nu ne aresteaza, indiferent cat furam.

Fara violenta! FARA VIOLENTA! Depuneti armele! Intoarceti si obrazul alalalt! C-asa e civilizat…hahahaha…

De  – capitalismpepaine.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s