Ce este Vocea Patriei şi ce idei promovează

Vocea Patriei este prin definiţie şi prin nume un blog patriotic. Încă de la început am dus o amplă luptă pentru ţara noastră şi pentru promovare intereselor naţionale, a respectului faţă de instituţiile statului şi a spiritului civic în mentalul colectiv.

Vocea Patriei este un blog unionist. Unirea Basarabiei cu România este obiectivul nr. 1 al statului român pe care am ales să-l promovăm. Considerăm că avem datoria de a ne îngriji de fraţii noştri de dincolo de Prut şi de a încerca în mod permanent să-i aducem acasă, în România, în Uniunea Europeană. Interesele noastre cele mai pragmatice cer acest lucru, dar mai ales sentimentele şi idealurile noastre de veacuri, spiritele strămoşilor noştri.

Vocea Patriei este un blog profesionist. Spre deosebire de alte blog-uri nu dorim să apelăm la metode cancaniste şi provocări pentru a ne ”impresiona” cititorii, cititori adunaţi de pe cine ştie unde. Din contră, dorim să ne tratăm cititorii ca persoane inteligente şi să ţintim un anumit target.

Vocea Patriei este un blog pro-occidental şi cu valori clare şi incontestabile. Ne raportăm şi promovăm în mod constant valorile democraţiei, ale libertăţii şi ale unităţii europene. Susţinem o viziune în mod clar pro-occidentală şi pro-democratică, acestea valori fiind definitorii pentru echipa noastră.

Vocea Patriei este un blog laic. Spre deosebire de alte blog-uri nu dorim să ne implicăm în scandaluri cu tentă religioasă şi nu avem nici o legătură cu fanatismul religios. Fără a ne poziţiona împotriva religiei şi promovând tradiţiile spirituale ale poporului român preferăm să fim un blog laic cu teme precise, îndreptat împotriva oricărei forme de fanatism şi extremism, lucruri demne de evul mediu întunecat.

Vocea Patriei este un blog de tineret. Echipa noastră este formată numai din oameni tineri, majori sau minori. De aceea ne adresăm în primul rând tinerilor, celor care simt la fel ca noi şi care sunt cuprinşi de duhul libertăţii. Viziunea noastră se bazează pe idei fundamentale pentru această generaţie, pe dorinţa permanentă de înălţare pe culmile libertăţii asemeni unori vulturi.

Redacţia Vocea Patriei

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s