Antonescu despre mutarea biroului premierului: Este caraghios!

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat că declarațiile premierului Victor Ponta privind mutarea biroului său de la Palatul Victoria în sediul MApN că astfel de declarații sunt caraghioase.

“Este caraghios să spui tu ca prim-ministru că la Palatul Victoria intrau toți peste tine ca la autogară și te duci într-un minister militar să te păzească armata de oameni. Lucrurile au plecat în altă parte și Ponta nu prea mai știe ce vorbește”, a spus Crin Antonescu la B1TV.

Citește și: Ponta își mută biroul după stenogramele din Palatul Victoria

Cât privește declarațiile lui Victor Ponta privind refacerea USL, liderul PNL a spus că astfel de declarații sunt “O ipocrizie în formă continuată” despre care nu vrea să mai vorbească.

Cât despre eventualele negocieri dintre PSD și anumiți lideri PNL, Crin Antonescu a declarat că “Tratative e mult spus. Acei colegi care duc astfel de discuții caută câte ceva și se află într-o situație jalnică. Domnul Stroe, domnul Tăriceanu se află în astfel de situații. Pe de altă parte PSD a lansat ceea ce știu ei să facă mai bine – presiuni asupra aleșilor locali. Poate vor avea cea succes la unii din ei, dar asta nu cred că poate modifica mult scorul electoral scos de PNL la europarlamentare.”, a mai spus presedintele PNL la B1TV.

De pe stiripesurse.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s