Ipocrit până la capăt

Am menţionat de nenumărate ori că administratorul blogului ”De Veghe Patriei” este un ipocrit. Acum ne dovedeşte din nou acest lucru şi în văzul tuturor.

Acesta a postat pe blogul său o poză cu pagina de facebook a lui Alexandru Dughin pentru a ne arăta că blogul exaltat este recunoscut de către acest Rasputin al lui Putin. Toate bune şi frumoase, dar de când are ăsta facebook ?

Prin ăsta mă refer la administratorul blogului. Poate a uitat cât critica facebook-ul înainte şi felul în care urla sus şi tare ca nimeni să nu-şi facă facebook pentru că din seria conspiraţii şi pentru că NSA, CIA, SRI, FBI, etc. Şi totuşi are facebook.

Evident se poate spune că oricine poate vizualiza profilul de facebook al lui Dughin, acesta fiind o pagina deschisă, dar nu oricine poate da like. În imaginea postată de administratorul DVP pe blogul său arată clar opţiunea de like şi distribuire. Această opţiune nu o au decât utilizatorii reţelei de socializare.

Deci dragă ”martirule” anonim, cum rămâne cu ordinul ”NIMENI SĂ NU-ŞI FACĂ FACEBOOK!!!!!!!!!!” ( el ştie doar să dea ordine, aşa-i e felul ) ?

Redacţia Vocea Patriei

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s