Cum s-a transformat dictatura proletariatului în dictatura „Elie Wiesel”

„Să nu ne răzbunați” – Mircea Vulcănescu

Am descoperit recent că Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel” a obligat primăria sectorului 2 să dărâme bustul martirului Mircea Vulcănescu din piața Sfântul Ștefan, București. Tot INSHR a ordonat primăriei din Târgu Ocna retragerea titlului de cetățean de onoare lui Valeriu Gafencu. Motivul? A fost membru al Frățiilor de Cruce.

Între anii 1945-1949, în Germania, au avut loc o serie de procese cunoscute ca „Procesele de la Nurnberg”, unde au fost judecate toate mișcările naționaliste din Europa, însă Mișcarea Legionară NU a fost găsită vinovată de colaborare cu Germania nazistă, de crime împotriva păcii, de crime de război și crime împotriva umanității, deci a fost ACHITATĂ.

Prin urmare, acuzațiile Institutului „Elie Wiesel” sunt nefondate, având un elemnt clar anti-românesc. Nu poți acuza și trage concluzii pe baza unor procese pur politice, din perioada comunistă.

Autoritățile române au luat imediat măsuri, iar titlul de cetățean de onoare a lui Valeriu Gafencu a fost retras, iar bustul lui Mircea Vulcănescu urmează să fie îndepărtat din spațiul public. Din păcate, cultul eroilor și martirilor români este cenzurat de un institut dubios, aflat în subordinea prim-ministrului, cu aprobarea tacită a politicienilor din fruntea țării.

În editorialul său din revista „Intelligence”, dl. Florian Coldea spunea că pentru SRI este etic să „preţuiască istoria, cultura şi tradiţiile ţării, astfel încât să poată contribui şi la viitorul ei”. Prin dezonorarea imaginii martirilor români, istoria nu este prețuită, ci rescrisă și cenzurată de către învingători, dle. Coldea.

Se pare că în România ceea ce vrea pseudo-institul „Elie Wiesel” se pune în aplicare. După căderea comunismului, dictatura proletariatului a fost înlocuită cu dictatura institutului „Elie Wiesel”.

Oare România se transformă într-un stat oligarhic, condus de „Elie Wiesel”?

de Robert Gabriel

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s