Seful POLIȚIEI din Iași a fost UMILIT de HOTI chiar la el ACASĂ. L-au lăsat și fără HAINE

Ioan Scripniciuc, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a trăit rușinea vieții lui, după ce un tâlhar i-a spart vila și l-a lăsat fără haine, dar și fără sculele electrice.

Nici dacă ai o funcție sus-pusă în poliție nu scapi de hoți. O dovedește cel mai recent caz, al Ioan Scripniciuc, care s-a trezit cu tâlharii în propria casă, scrie site-ul local ziarulevenimentul.ro.

. Subalternii săi s-au mobilizat de urgență și au găsit vinovatul. „Autorul se numeşte Ioan U., are 41 de ani şi este din localitatea Horleşti. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale. Acesta a sustras obiecte de îmbrăcăminte şi scule electrice”, a declarat Ana Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Cum de s-a încumetat hoțul să intre în gura lupului? O explicație poate fi faptul că vila este încă în construcție. Potrivit declarației de avere a lui Scripniciuc, casa are o suprafaţă de 153 mp și e construită  pe un teren de 1.000 mp.

De pe evz.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s