Procurorii DNA fac perchezitii la Primaria Constanta dar si la locuinta lui Radu Mazare. Primarul Constantei va fi adus la Bucuresti pentru audieri

UPDATE: Primarul Constantei, Radu Mazare, va fi adus la Bucuresti pentru audieri

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta lui Radu Mazare, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie.

“Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secția de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală, ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011 – 2013, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local.

În cursul dimineții de 08 aprilie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 12 locaţii situate în municipiile Constanța, București și jud. Dâmbovița, din care una este sediul unei instituții publice.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se precizează într-un comunicat al DNA remis Nașul TV.

Radu Mazăre a declarat la România TV că se află la Bucureşti şi că DNA face percheziţii acasă la el şi la rudele sale.

“Mascaţii fac acum percheziţii la mine acasă, la fratele meu şi la mama. În mandat scrie că vor să găsească documente, înscrisuri legate de companii din off shore, bani şi aşa mai departe. Deocamdată, nu s-a emis niciun mandat de aducere, dar s-ar putea să se emită, că aşa este drumul clasic în România”, a precizat Mazăre.

In urma cu doua saptamanani, edilul Constantei anunta ca DNA il vizeaza intr-o noua ancheta privind modul in care a fost construit cartierul de locuinte sociale din oras. Este vorba despre cartierul Henri Coandă din nordul oraşului, în legătură cu care anchetatorii au solicitat deja documente de achiziţie, procedurile şi contractele atribuite în vederea construirii cartierului. Cartierul este format din 17 blocuri, care au 906 locuinţe – 339 de garsoniere, 396 de apartamente cu două camere și 171 de apartamente cu trei camere. În cele 17 blocuri locuiesc aproximativ trei mii de persoane. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 7 milioane de euro.

De pe nasul.tv

Comentariu Vocea Patriei : 

Cu această ocazie Radu Mazăre a afirmat că o să ”scape el de securiştii ăştia”, referindu-se la cei care l-au ridicat şi mai mult ca sigur la ofiţerii de informaţii care au scos la iveală actele sale de corupţie. Noi, cei din redacţia Vocea Patriei, ne simţim absolut indignaţi să vedem într-un stat de drept ofiţerii de informaţii pot fi jigniţi în masă alături de procurori pentru că şi-au făcut treaba.

Suntem deranjaţi de această mentalitate de Dâmboviţa pe care oameni precum Mazăre, cocalari prin definiţie, o manifestă cu fiecare ocazie. Aceştia îi critică pe cei care nu se supun legii, dar când ei sunt prinşi în fapt aruncă insulte inadmisibile şi ameninţări la adresa celor care şi-au făcut meseria, în slujba patriei şi a legii.

Evident, asta-i mentalitatea promovată de stânga românească de ani buni. Mentalitatea baronilor locali care se cred pe propria moşie şi se cred înafara oricărei legi. Iată totuşi că mâna lungă a lengii nu poate fi oprită la nesfârşit şi îi atinge chiar şi pe acei mafioţi şi bijniţari politici, oameni care până acum se credeau în siguranţă datorită votului cumpărat al maselor.

Felicităm pe această cale organele de securitate ale statului, procurorii  DNA şi pe toţi cei implicaţi în această amplă activitate de curăţire a sistemului. 

Advertisements

One thought on “Procurorii DNA fac perchezitii la Primaria Constanta dar si la locuinta lui Radu Mazare. Primarul Constantei va fi adus la Bucuresti pentru audieri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s