Percheziţii în mai multe oraşe ale ţării

La această oră, Poliția Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București și cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă al M.A.I., face 12 percheziții în București, Ilfov, Prahova și Constanța și pune în executare 12 mandate de aducere.

Acțiunea Poliției Capitalei vizează documentarea întregii activități infracționale a unei grupări specializate în trafic cu autoturisme de lux ce ar fi fost furate din afara țării. Acestea ar fi fost ulterior comercializate pe teritoriul României cu acte false.Prejudiciul este estimat la 500.000 de euro.

Poliţiştii de la Bucureşti împreună cu polițiştii Serviciului Acţiuni Speciale Constanţa au descins în mai multe locaţii din Constanţa şi Murfatlar dar şi din restul ţării. Este vizat un grup specializat în furturi de maşini de lux. Se pare că mai multe persoane de etnie rroma mergeau în Elveţia unde îşi puneau soţiile să închirieze maşini de lux. Ulterior aceştia ieşeau din ţară folosind contractul de închiriere şi mai apoi le înmatriculau fraudulos în România. Se pare că şi un dealer auto din Constanţa ar fi implicat în acest dosar.

De pe cugetliber.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s