La mulţi ani SRI!

Miercuri, 26 martie 2014, SRI aniversează 24 de ani de existență. Cu această ocazie dorim să le urăm la mulţi ani tuturor cadrelor SRI care au ales să-şi dedice viaţa patriei. Aceştia şi-au asumat o muncă grea şi riscantă, o muncă în care odihna devine un vis, iar jertfa pentru binele mai mare al patriei este la ordinea zilei.

În ciuda acestor lucruri se găsesc o mulţime de oameni care critică cu fiecare ocazie acest serviciu şi cadrele sale. A fi criticat în ultimul hal în ciuda eroismului tău, necunoscut de nimeni dinafara serviciului, este un alt risc pe care un ofiţer de informaţii şi-l asumă. A fi scuipat de oameni care nu au habar ce înseamnă un serviciu de informaţii şi ce greutăţi trebuie să îndure un ofiţer din cadrul unui astfel de serviciu.

Noi le urăm tuturor cadrelor SRI la mulţi ani şi curaj pentru drumul umbrelor pe care şi l-au asumat.

PATRIA A PRIORI!

Redacţia Vocea Patriei

Aveți o profesie nobilă. Așa cum spuneam mai devreme, rolul dumneavoastră este să protejați societatea împotriva riscurilor care pot apărea din orice direcție și fără preaviz…Nu lucrați pentru un partid politic, nu lucrați pentru familia dumneavoastră, ci pentru România! Dacă sunteți în serviciul de informații trebuie să vă serviți țara.” (Thomas Delare -Serviciul Român de Informații – 14 ani de activitate).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s