Percheziţii în judeţul Ilfov

Poliţiştii ilfoveni au efectuat 6 percheziţii în localitatea Sinteşti, la mai multe persoane bănuite de tâlhării şi furturi din locuinţe. Poliţia Română vă recomandă să nu depozitaţi bunuri de valoare, materiale de construcţii, unelte sau alte obiecte în spaţii care nu prezintă siguranţă, dacă aveţi o casă în construcţie.

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Popeşti-Leordeni, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat 6percheziţii în localitatea ilfoveană Sinteşti.

Percheziţiile au fost efectuate pentru probarea activităţii infracţionale a 6 bărbaţi, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din imobile aflate în construcţie, din judeţul Ilfov.

Din cercetări a reieşit că, din luna ianuarie a.c. şi până în prezent, cei în cauză ar fi sustras unelte electrice şi materiale folosite în construcţii, pentru însuşirea cărora ar fi folosit, de mai multe ori, violenţa.

6 bărbaţi, cu vârste între 18 şi 30 de ani, au fost depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei oraşului Popeşti-Leordeni pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Sursa: IPJ ILFOV

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s