În atenţia cititorilor!

Blogul nostru este un blog nou, la început de drum în blogosfera românească. În acest sens dorim să ne facem mai bine cunoscuţi atât ca redacţie cu o viziune nouă, o viziune tânără, îndreptată spre occident şi spre valorile libertăţii, cât şi ca indivizi. În redacţia acestui blog suntem oameni cu experinţă în blogosferă, alţii la început de drum, dar cu idei şi cu competenţe reale în arta scrisului.

De aceea în săptămânile ce vin intenţionăm să publicăm o serie de interviuri cu redacţia blogului. De la administratori până la simpli contributori care au ales să ajută în acest demers pro-românesc şi pro-european. Interviurile vor fi publicate pe blog în fiecare weekend timp de 5 săptămâni ( începând cu aceasta ).

Prin aceste interviuri sperăm că ne veţi cunoaşte mai bine, atât ca persoane cât şi ca idei, idei ce au dat naştere acestui important proiect de contra-propagandă faţă de manipularea ce se desfăşoară prin intermediul blogosferei. O manipulare tot mai violentă şi mai penibilă prin cancanismele ei, dar atractivă pentru majoritatea românilor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s