Antonescu: Adversarul nostru politic de acum incolo este PSD, nu Basescu

Crin Antonescu a respins categoric ideea refacerii USL dupa alegerile europarlamentare, ipoteza sustinuta de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, subliniind faptul ca uniunea nu se va mai reface, in schimb PSD va simti ce inseamna ca liberalii sa fie in Opozitie.

Intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, Crin Antonescu a afirmat ca declaratiile facute de Ponta si Tariceanu reprezinta “o forma destul de ieftina de politicianism, care nu cuprinde nicio intentie autentica”.

Liderul PNL a reamintit ca USL “a esuat” in urma cu trei saptamani, apreciind ca fiind “caraghioasa” ideea unei reveniri.

“In fond, e vorba de jocuri pentru a mai castiga cateva voturi sau cateva dezertari”, a comentat Antonescu declaratiile celorlalti doi politicieni.

Liderul PNL i-a transmis un mesaj fostului sau coleg de uniune Victor Ponta.

“Ce trebuie sa stie definitiv este ca indiferent de ce rezultat va obtine PNL, nimeni in acest partid nu va duce PNL in conditia de vasal al PSD. Vorbim de o naluca”, a comentat el.

Ponta, catre PSD: Ramaneti in relatii bune cu liberalii, dupa 25 mai vom fi din nou impreuna

Tariceanu: USL s-ar putea reface daca PNL nu obtine 25% la europarlamentare

Un risc comun pentru Ponta si Basescu

Totodata, Crin Antonescu a remarcat ca el este privit de premier si presedinte ca un “risc comun”.

“Victor Ponta vrea un USL fara Antonescu, Traian Basescu vrea o dreapta fara Antonescu. Le spun ambilor ca nici USL nu va mai exista si nici PNL nu va deveni un partid satelit sau coordonat de Traian Basescu”, a declarat Crin Antonescu.

“Lui Victor Ponta ii e frica sa spuna PSD”

Mai mult, presedintele PNL a subliniat ca PSD va simti ce inseamna PNL in Opozitie.

“O spun limpede: adversarul nostru politic de acum incolo este PSD”, a spus acesta raspicat.

Crin Antonescu a subliniat faptul ca se joaca politic o carte, cea a antibasismului, mizandu-se pe doua confuzii, insa, a explicat el, nu oricine e antibasist e democrat si nu oricine e antipesedist e pro-Basescu.

“Batalia nu se mai da cu Traian Basescu, care iese din mandat, ci se da cu PSD. Cu acelasi PSD pe care, din pacate, l-am redescoperit cu tentatie de partid-stat”, a mai comentat el.

Mai mult, Crin Antonescu a spus ca a descoperit un lucru la Victor Ponta, si anume ca “ii e frica sa spuna foarte clar PSD”, sa spuna clar “Noi guvernam Romania”, de unde si aceasta “incercare de travesti cu domnul Tariceanu” si de a aduce in coalitia de guvernare partide mici, pentru ca PSD sa nu isi asume guvernarea de unul singur. 

De pe ziare.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s